Over Reisboulevard

Alles wat je wilt weten over Reisboulevard

Reisboulevard. Een wereld aan reizen.

Leuk dat je meer wilt weten over Reisboulevard. Op deze pagina vertellen wij je over het ontstaan van het online reismagazine en leer je ons beter kennen.

Wie zijn wij?

Als sinds 1999 zijn wij reisjournalisten, pioniers van het echte reisverhaal. Wij reizen de wereld over op zoek naar authentieke verhalen over de mooiste bestemmingen.

Onze missie: verhalen vertellen en zo mensen inspireren om mooie reizen te maken.

David Bronkhorst

David Bronkhorst founder Reisboulevard

David Bronkhorst is founder van Reisboulevard, reisjournalist en schrijver. In 2011 verscheen bij Atlas Contact het boek Het geheim van Carré waarover ook een documentaire verscheen. Hij schijft als De Literaire Toerist voor De Volkskrant, Metro en Leven in Frankrijk.

In 2019 was hij jurylid voor de Aad Struijs Persprijs 2019, de onafhankelijke jaarlijkse vakprijs voor de Nederlandstalige reisjournalistiek.

 

 

Jan Hazevoet

Jan HazevoetJan Hazevoet journalist Reisboulevard is co-founder en hoofdredacteur van Reisboulevard. Hij is al twintig jaar op reis voor Nederlandse media (waaronder Sp!ts, Metro en De Telegraaf) en heeft 120 landen gezien. Maar vindt de volgende reis nog altijd de mooiste.

 

 

 

Het idee achter Reisboulevard

We zijn het online reismagazine voor reizigers die verder kijken dan de bucketlist.

Reisboulevard is een online reismagazine met unieke bestemmingen, citytrips en barre tochten, van natuur tot cultuur. Bij Reisboulevard lees je reisverhalen met verdieping.

Wil je samenwerken met Reisboulevard?

Wil je met Reisboulevard als reisprofessional samenwerken?

Wil je een bestemming, merk of product onder de aandacht brengen van Nederlandse reizigers? Dit kunnen sponsored stories, advertenties of banners zijn op de website; wij denken graag met je mee.

Mocht je interesse hebben in een samenwerking dan kan je contact met ons opnemen via info@reisboulevard.nl